Plandemie

Onderstaande info is een verkorte weergave van het artikel over de ‘plandemie‘, zoals die door David Sorensen is onderzocht en gedocumenteerd op zijn website ‘StopWorldControl.nl’. David Sorensen is onderzoeker, auteur, motiverend spreker en kunstenaar.
Voor de uitgebreide versie kijk op: StopWorldControl.nl. De informatie daar is zeer kompleet, 100% fact checked (zie de referenties onderaan zijn pagina) en voorzien van video’s en bronnen.

Hoe is het begonnen?

Al in 2015 werd een ‘Testmethode voor COVID-19gepatenteerd door Richard Rothschild, bij de Nederlandse overheid.


Honderden miljoenen COVID-19 test kits (de beroemde PCR-tests) werden verspreid in 2017 en 2018


De Wereldbank laat zien dat COVID-19 een project is dat gepland staat om door te gaan tot… eind maart 2025!

covid program 2025

In 2017 garandeerde Anthony Fauci stellig dat er tijdens de eerste termijn van President Trump gegarandeerd een onverwachtse uitbraak van een besmettelijke ziekte zou plaatsvinden.


In 2018 maakte het Institute for Disease Modeling een video waarin ze een griepvirus laten zien dat afkomstig is uit China, uit het gebied van Wuhan, en zich over de hele wereld verspreidt, waarbij miljoenen mensen omkomen. Ze noemden het ‘Een simulatie voor een wereldwijde grieppandemie’.


In 2018 kondigde Bill Gates aan dat er een wereldwijde pandemie op komst was die 30 miljoen mensen zou kunnen uitroeien. Melinda Gates voegde eraan toe dat een gemanipuleerd virus de grootste bedreiging voor de mensheid is en verzekerde ook dat dit de wereld in de komende jaren zou treffen.


In september 2019 heeft de Global Preparedness Monitoring Board een rapport uitgebracht met de titel ‘A World At Risk‘.
Het benadrukte de noodzaak om voorbereid te zijn op een uitbraak van het coronavirus.

In dit rapport staat o.a.: “De Verenigde Naties (met inbegrip van de WHO) voeren ten minste twee systeembrede opleidings- en simulatieoefeningen uit, waarvan één voor het opzettelijk verspreiden van een dodelijke ziekteverwekker van de luchtwegen.”
Op de omslag van het rapport staat de afbeelding van een coronavirus en mensen die gezichtsmaskers dragen:


In oktober 2019, enkele maanden vóór de coronavirus pandemie, organiseerden de Bill and Melinda Gates Foundation, de Rockefeller Foundation en de John Hopkins University in New York het evenement ‘Event 201‘ over een ‘coronavirus pandemie oefening’.


 Event201 planned pandemic exercise

Kort na Event 201 waar men officieel besloot dat de hele mensheid gevaccineerd moet worden, schreef Bill Gates op Twitter: “Ik ben in het bijzonder enthousiast over wat het komende jaar kan betekenen voor een van de beste aankopen in globale gezondheid: vaccins.”

tweet bill gates vaccines

Dr. Francis Boyle, een van ’s werelds grootste experts in biowapens, is ervan overtuigd dat het virus afkomstig is van een biowapenlaboratorium in Wuhan, het Bio Safety Lab Level 4. Deze faciliteit is gespecialiseerd in de ontwikkeling van coronavirussen.
In 2015 gaf Anthony Fauci dit labo 3,7 miljoen dollar.

wuhan virology lab

De Chinese virologe en immunologe Li-Meng Yan uit China is een van de eerste wetenschappers die gewerkt heeft aan dit nieuwe coronavirus. Yan ontdekte iets ernstigs: dit virus werd door menselijk contact overgedragen. En dat terwijl de Wereld Gezondheids Organisatie die samenwerkte met de Chinese regering, de wereldwijde verklaring deden dat dit nieuwe virus niet op mensen overdraagbaar was. Daardoor kon het virus zich verspreiden over de hele aarde. Yan besloot in april 2020 te vluchten naar Amerika en deed haar verhaal aan Fox News en de FBI.


Voorspellende programmering is het proces van het informeren van de bevolking over gebeurtenissen die zich binnenkort zullen voordoen. De afgelopen jaren zijn er verschillende films en televisieseries geproduceerd, over een wereldwijde coronavirus pandemie!

De film ‘Dead Plague‘ (2010) toont een wereldwijde pandemie met een coronavirus en noemt zelfs hydroxychloroquine als geneesmiddel.  
En de film ‘Contagion‘ (2011) laat zien hoe een coronavirus zich wereldwijd verspreidt met sociale afstand, gezichtsmaskers, lock-downs, het wassen van handen etc. als gevolg.


In 2012 werd een vreemd stripboek geproduceerd door de Europese Unie, dat uitsluitend verdeeld werd onder hun werknemers. De titel van de strip is ‘INFECTED‘ en het toont een nieuw virus dat afkomstig is uit een Chinees laboratorium en zich over de hele wereld verspreidt.

infected comic book european union

De oplossing voor deze pandemie wordt geschetst in het stripverhaal: globalisten dwingen één wereldwijd gezondheidsplan af: geen medische vrijheid meer, maar medische tirannie door globalistische entiteiten.

Een van de citaten uit het stripboek:
“De veiligheidsmaatregelen die daarop volgden, maakten ons bestaan totaal ondraaglijk.


• De auteur en onderzoeker Robin de Ruiter voorspelde in 2008 dat er een wereldwijde lockdown zou komen. Hij zei dat het doel hiervan zou zijn om een nieuwe wereld van autoritaire controle te creëren. Omdat veel van wat hij in 2008 schreef nu recht voor onze ogen gebeurt, is dit boek opnieuw uitgegeven.


• In 2014 voorspelde de onderzoeksjournalist Harry Vox een geplande wereldwijde pandemie en zei waarom de ‘heersende klasse’ zoiets zou doen:

“Ze zullen nergens voor terugdeinzen om hun instrumententas van controle te vervolledigen. Een van de dingen die in hun tas ontbraken, zijn quarantaines en uitgaansverboden. Het plan is om mensen met een virus te laten infecteren en de volgende fase van de controle te creëren.”


In 2010 verschijnt het beroemde ‘Scenario voor de Toekomst‘, door The Rockefeller Foundation, waarin alles wat we nu zien gebeuren, letterlijk tot in het kleinste detail wordt voorspeld: de wereldwijde pandemie, de lock-downs, quarantaines, de ineenstorting van de economie en het opleggen van autoritaire controle.

Het heeft een hoofdstuk genaamd ‘LockStep‘ waarin een wereldwijde pandemie wordt gerapporteerd alsof deze zich in het verleden heeft voorgedaan, maar dat duidelijk bedoeld is als een repetitie voor de toekomst.

Vervolgens wordt de uitvoering van de totalitaire controle beschreven:
“Tijdens de pandemie hebben nationale leiders over de hele wereld hun gezag uitgebreid en verstikkende regels en beperkingen opgelegd, van het verplicht dragen van gezichtsmaskers tot het controleren van de lichaamstemperatuur bij de ingang van gemeenschappelijke ruimten zoals treinstations en supermarkten. “

Het is duidelijk dat het uitbreiden van de autoriteit het gewenste antwoord is:

“Zelfs nadat de pandemie voorbij was, bleef deze meer autoritaire controle en toezicht op de burgers en hun activiteiten en werd zelfs geïntensiveerd. In de ontwikkelde landen nam dit verscherpte toezicht vele vormen aan: biometrische identificatiegegevens voor alle burgers, en een strengere regulering van belangrijke industrieën waarvan de stabiliteit van vitaal belang werd geacht voor de nationale belangen. “


• Nu de aangekondigde pandemie er inderdaad is, kwam dezelfde Rockefeller Foundation in april 2020 met stap twee: een handboek voor de toepassing van nieuwe controlesystemen tijdens deze pandemie. Pas als alle vereiste controlenetwerken aanwezig zijn, kan de wereld weer opengaan.

“Digitale apps en privacy beschermde traceersoftware moeten op grote schaal worden gebruikt om een completere tracering van contacten mogelijk te maken.”

“Om de Covid-19 epidemie volledig onder controle te krijgen, moeten we de meerderheid van de bevolking wekelijks testen.”

Als je de twee Rockefeller documenten combineert, zie je het plan:

1) Eerst kondigen ze een wereldwijde pandemie met een coronavirus aan en zeggen ze waar het toe moet leiden: een heel nieuw niveau van autoritaire controle.
2) Ten tweede geven ze praktische stappen voor de toepassing van dit controlesysteem.

Volgens hun ‘Scenario van de toekomst’ zou de hele wereldbevolking een digitaal ID moeten krijgen dat aangeeft wie alle vaccins heeft ontvangen. Zonder voldoende vaccinaties zal de toegang tot scholen, concerten, kerken, openbaar vervoer etc. worden geweigerd.


In een Amerikaanse overheidsvideo (april 2020) zien we een gesprek tussen de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton en Andrew Cuomo, de gouverneur van de staat New York. Ze bespreken hoe een groot controlesysteem moet worden opgezet om de hele bevolking te testen en al hun contacten te controleren:

‘Honderden en honderden controleurs moeten worden aangesteld. Ze testen iedereen en controleren dan al hun contacten. Dit is nog nooit eerder op deze schaal gedaan. Dit is een leger van ondervragers die ieders contacten controleren.’


Een nieuw niveau van totale controle

Bill Gates maakte ook duidelijk dat alleen mensen die gevaccineerd zijn tegen Covid-19 mogen reizen, naar school gaan, vergaderingen bijwonen en werken. Er worden al digitale vaccin-ID’s ontwikkeld en Gates heeft een patent op de technologie die het mogelijk maakt het lichaam van een individu overal te traceren. Deze technologie heet WO2020-060606. Daarnaast wil Gates een wereldwijd monitoringnetwerk opzetten, dat iedereen die in contact is gekomen met Covid-19 zal volgen.


Het plan: injecteer de mensheid met een vaccin dat het DNA wijzigt

De beroemde onderzoeksjournalist Anthony Patch deed jarenlang onderzoek naar de plannen om de wereld te beheersen, door middel van gecreëerde pandemieën en verplichte vaccins. Tijdens een interview in 2014 voorspelde deze onderzoeker het volgende:

“Ze zullen een door de mens gemaakt coronavirus vrijlaten. Als gevolg daarvan zullen de mensen een vaccin eisen om hen te beschermen. Dit vaccin zal een derde stam DNA aan het menselijk lichaam toevoegen, waardoor ze in wezen een hybride zijn. Als een persoon eenmaal is ingespoten, ondergaat zijn DNA vrijwel onmiddellijk een transformatie. Deze genetische verandering zal ervoor zorgen dat mensen het vermogen verliezen om voor zichzelf te denken, zonder dat ze zich er zelfs maar van bewust zijn dat dit is gebeurd. Zo kunnen ze gemakkelijker gecontroleerd worden, om slaven te worden voor de elite.”


20 jaar onderzoek zegt: het vaccin zal het DNA wijzigen

Dokter Carrie Madej leidde twee grote klinieken in de Amerikaanse staat Georgia, voordat ze naar de Dominicaanse Republiek ging om humanitair werk te doen. De afgelopen twintig jaar bestudeerde ze DNA en vaccins en maakte een dringende video waarin ze waarschuwt dat er een plan is om de mensheid te injecteren met zeer gevaarlijke vaccins voor Covid-19. Volgens Dr Madej zal het doel van deze nieuwe vaccins drievoudig zijn:

1) het herprogrammeren van ons DNA, zodat we in feite hybriden zijn die makkelijker te controleren zijn.

2) ons verbinden met kunstmatige intelligentie door middel van een digitaal vaccin-ID, wat een heel nieuwe dimensie van controle zal openen.

3) grote aantallen mensen na verloop van tijd laten sterven, zodat de wereldbevolking afneemt.


Depopulate the earth by means of organized epidemics

Dr. John Coleman is een beroemde inlichtingenofficier van de CIA die een boek heeft geschreven met de titel ‘The Committee of 300’. Daarin legt hij uit hoe geheime genootschappen in feite de baas zijn over regeringen, gezondheidszorg, voedingsindustrieën en de media.
Dit boek is te vinden op de website van de CIA.

Een van de belangrijkste doelen van de vele geheime genootschappen, die de regeringen en de media controleren, is de ontvolking van de aarde.

Dr. Coleman zegt het volgende over hun strategie:
“Ten minste 4 miljard nutteloze eters zullen tegen het jaar 2050 worden uitgeschakeld door middel van beperkte oorlogen en georganiseerde epidemieën van dodelijke snelwerkende ziekten.”


Beperk de mensheid onder een half miljard mensen

In 1980 werd in Georgia een granieten monument opgericht, de zogenaamde ‘Guidestones‘. Een set van 10 richtlijnen is gegraveerd op de structuur in acht moderne talen en een kortere boodschap is gegraveerd aan de bovenkant van de structuur in vier oude talen. De eerste richtlijn zegt het volgende:

1. Handhaaf de mensheid onder 500.000.000 in voortdurende eenheid met de natuur.

De CIA-officier Dr. Coleman onthulde dat een van hun methoden om ‘de mensheid te handhaven’ bestaat uit het veroorzaken van ‘georganiseerde epidemieën van dodelijke snelwerkende ziekten’.


Met nieuwe vaccins kunnen we de mensheid tot 15% uitdunnen

Tijdens een TED-spreekbeurt weerklonk dit doel door Bill Gates, toen hij letterlijk zei dat nieuwe vaccins kunnen worden gebruikt om de wereldbevolking met 10 – 15% te verminderen:

“Er zijn nu 6,7 miljard mensen op aarde en binnenkort zullen dat er 9 miljard zijn. We kunnen dat aantal echter met tien tot vijftien procent terugbrengen als we goed werk leveren met nieuwe vaccins, gezondheidszorg en geboortebeperking.”


Covid19 vaccin voor bevolkingsbeperking?

Mike Adams is een gepubliceerde voedingswetenschapper, auteur van het populair-wetenschappelijke boek Food Forensics en oprichter van ISO-geaccrediteerde CWC Labs. Jaren geleden zei hij het volgende:

“Een gemanipuleerd biowapen zal worden vrijgelaten in bevolkingscentra. Er zal worden opgeroepen tot massale overheidsfinanciering van de vaccinindustrie om met een vaccin op de proppen te komen. Wonderbaarlijk genoeg zullen ze een vaccin laten ontwikkelen in een recordtijd. Iedereen zal verplicht zijn om in de rij te gaan staan en dit vaccin te krijgen.”

De rest van zijn boodschap is dat dit vaccin in de loop van een paar jaar langzaam miljoenen – zo niet miljarden – mensen zal beginnen te doden. Het zal een kill-switch-vaccin zijn, ontworpen om na verloop van tijd de wereldbevolking te verminderen. Dat is de reden dat men erop staat dat de hele mensheid ermee ingespoten wordt.


Zijn er tekenen dat de pandemie wordt gemanipuleerd?

Tot nu toe hebben we gekeken naar aanwijzingen dat de pandemie van tevoren was gepland. Een geplande pandemie is uiteraard ook een gecontroleerde pandemie. Zijn er signalen dat deze pandemie inderdaad gemanipuleerd wordt? Absoluut. Overal ter wereld worden artsen en wetenschappers die de grove misinformatie door politici en media aankaarten, het zwijgen opgelegd.

Nooit eerder in de geschiedenis van de mensheid was er zo’n verregaande wereldwijde censuur. 

Bovendien zijn er ontelbare bewijzen dat alle cijfers over besmettingen en sterfgevallen ernstig gemanipuleerd worden. Er wordt voortdurend onthuld hoe de media valse informatie verspreidt, met als doel om paniek te veroorzaken.

Tenslotte is er iets extreem ernstigs aan de hand: letterlijk elk werkend medicijn voor covid19 wordt door media, overheden en zogenaamde ‘gezondheids’ organsiaties onderdrukt. Dat moet ook, want pas als er zogezegd geen effectief geneesmiddel voor een ziekte bestaat, kan een vaccin dwinged opgelegd worden. 

Meer informatie over deze overduidelijke manipulatie van de pandemie kun je lezen in deze uitgebreide documentaire, die je een compleet inzicht geeft in de misdaden van deze pandemie.

Is er hoop? Wat kunnen we doen?

Is er enige hoop voor onze toekomst, of zijn we overgeleverd aan de genadeloze handen van deze goddeloze mega-miljardairs die de aarde willen ontvolken en de totale controle over de mensheid willen grijpen?

Ja, er is hoop. De toekomst is rooskleuriger dan we ons kunnen voorstellen!

Dit is geen doemscenario, maar een oproep aan de mensheid om de maffiamedia en perverse politici niet langer blindelings te geloven en ons op te richten in eenheid, voor een toekomst van vrijheid. Ik nodig je uit om je aan te sluiten bij een unieke en historische beweging van Wereldwijde Vrijheidsstrijders die de mensheid zal leiden naar een nieuw tijdperk van hoop, herstel en meer vrijheid dan we ooit hebben gekend.