The Great Reset

Wie naar de officiële cijfers kijkt, nuchter, ontdaan van griezelverhalen en angstaanjagend taalgebruik, concludeert dat de pandemie allang geen strenge maatregelen meer rechtvaardigt. Afgelopen zomer hadden we al weer veilig kunnen terugkeren in een normale samenleving. Waarom is dat dan niet gebeurd? Waarom hebben Rutte en De Jonge voortdurend het narratief nodig van een zorgwekkende toestand (die er niet is) en een naderend onheil (dat er niet komt)? En waarom kakelen zoveel media dit verhaaltje na? Dit heeft alles te maken met control.

Het plan van globalisten om de hele wereld te controleren

Je hebt het woord ‘globalisten‘ misschien al eerder gehoord, maar voor degenen die er niet mee vertrouwd zijn: dit zijn mensen over de hele wereld die van plan zijn om één mondiale regering te vormen, zodat ze totale wereldwijde controle kunnen hebben over gezondheid, religie, financiën – alles.

De belangrijkste spelers zijn de Verenigde Naties, het Wereld Economisch Forum (WEF), de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), de Europese Unie, het Internationaal Monetair Fonds en vele anderen. Leiders van deze globalistische organisaties kwamen onlangs samen in een evenement genaamd DAVOS, waar ze vertelden hoe de pandemie zal worden gebruikt om hun plannen in te zetten.

Een van hun voortrekkers,  Klaus Schwab, de oprichter van het World Economic Forum, deed volgende uitspraken:

“Het is nu het historische moment, niet alleen om het virus te bestrijden, maar ook om het systeem vorm te geven. De pandemie is een kans om onze wereld te resetten. 
De wereld moet gezamenlijk en snel handelen om alle aspecten van onze samenlevingen en economieën te herontwerpen, van onderwijs tot sociale contacten en werkomstandigheden. Alle landen, van de Verenigde Staten tot China, moeten meedoen en elke industrie, van olie en gas tot technologie, moet worden hervormd.”

Klaus Schwab, oprichter van het World Economic Forum

Het WEC creëerde een ‘spinnewiel’ met al hun doelstellingen. Hierop zijn de volgende drie ‘projecten’ te zien: COVID19 gevolgd door mondiale regering en beheersen van het internet. 

global reset

COVID-19 is een belangrijk project dat de weg vrijmaakt voor de volgende stap: wereldwijd bestuur. Iets verderop in de toekomst is men van plan om volledige censuur van het internet te creëren: controle van het internet.


Niemand wil deze organisaties

Niemand van ons heeft ervoor gestemd dat deze organisaties opgericht zouden worden, laat staan dat ze de volledige controle hebben over ons leven, onze gezinnen, onze gemeenschappen, onze banen, onze gezondheid, onze industrieën, enz. Toch presenteren ze zich als onze ‘wereldleiders’ die onze hele toekomst plannen.

Ze passen een tirannie toe in de reguliere media en sociale media, waar geen enkele uiting van medische of wetenschappelijke expertise is toegestaan, tenzij dit in overeenstemming is met de richtlijnen van deze ‘wereld’-organisatie. Artsen en wetenschappers overal ter wereld worden gecensureerd op Facebook, Youtube en Twitter.

De hele mensheid moet zich onderwerpen aan deze instanties die zich over ons allen hebben gepositioneerd, zonder ooit onze mening te vragen of zelfs maar te overleggen met andere medische deskundigen. In feite wordt elke medische deskundige die zich tegen hun beslissingen uitspreekt, het zwijgen opgelegd.

Dat betekent volledig verlies van medische vrijheid, verlies van vrijheid van meningsuiting, verlies van ware wetenschap, verlies van ware journalistiek en een opdringen van dictaturen door organisaties waar niemand op heeft gestemd, geleid door mensen die niemand wilde… en toch nemen ze gewoonweg onze wereld in beslag.  

Het verbijsterende is dat onze regeringen er van harte aan meewerken.

Dat bewijst twee zaken: ze worden inderdaad aangestuurd door de geheime genootschappen, die achter de schermen hun instructies geven aan praktisch elke regering wereldwijd. Dr John Coleman, de bekende CIA officier die het wereldberoemde boek schreef over de vele geheime genootschappen onthult hoe deze organisaties sinds oudsher achter de schermen aan de touwtjes trekken van onze wereld. Zij zijn verantwoordelijk voor de oorlogen en veel van de ellende op aarde. 

Bovendien worden veel politieke leiders en gezondheidsorganisaties omgekocht met duizelingwekkende bedragen, door de steenrijke miljardairs die hun krachten bundelen om deze werelddictatuur te organiseren.

Zoals de beroemde politicus Nigel Farage zei, in een interview met Robert Jensen:
“Jarenlang hebben ze geprobeerd me om te kopen. Maar ik was als succesvolle zakenman al rijk en leefde al in de luxe die ze me aanboden. Bij mij werkte het dus niet. De anderen geven er echter wel aan toe.

De Wereldgezondheidsorganisatie wordt geleid door een terrorist


Terwijl de hele wereld gedwongen wordt zich klakkeloos neer te leggen bij de beslissingen van de Wereldgezondheidsorganisatie, weet niemand dat deze geleid wordt door een voormalig lid van een gewelddadige revolutionaire communistische partij in Ethiopië, Tigray People’s Liberation Front.

Zoals de Chinese virologe Li-Meng Yan onthulde, werkte de WHO mee met de Chinese Communistische Partij om het virus de kans te geven zich wereldwijd te verspreiden.

Zien we hoe duidelijk het is?

China is het land bij uitstek dat met haar communistische regime haar bevolking tiranniek onderdrukt. Deze communistische partij werkt samen met de WGO die geleid wordt door … een militante communist.

Samen verspreiden ze een virus, dat als doel heeft om de totalitaire dictatuur van China toe te passen over de hele aarde. 

Dat alles in nauwe samenwerking met de superrijke globalisten, voor wie een communistische dictatuur de perfecte staatsvorm is, om de mensheid aan hun voeten te krijgen, net zoals mensen in China geen enkele rechten of vrijheden hebben.

Meer en meer pandemieën, tot de mensheid toegeeft


Deze globalisten bedreigen de mensheid zelfs met meer leed, als we ons niet onderwerpen aan hun totale controle. Prins Charles heeft zich onlangs bij DAVOS aangesloten en verklaarde publiekelijk:

‘Er zullen meer en meer pandemieën komen, als we nu niet “de grote reset” doen.’(18)

Bill Gates noemt dit al ‘pandemie één’ en heeft het over ‘pandemie twee en drie’. De onderzoeker die in 2013 een coronaviruspandemie voorspelde in 2020, zei dat het plan is om een reeks pandemieën te creëren in 2020-2030.

Dit decennium is het geselecteerde tijdsbestek om de wereld te veranderen in één grote dictatuur, gerund door machtswellustelingen, die de aarde ontvolken en de rest van de mensheid tot slaaf maken.

Ze zijn van plan om zoveel pandemieën te veroorzaken als nodig is, om de ruggegraat van de mensheid te breken, totdat iedereen zich onderwerpt aan hun wereldwijde controle.

De bedoeling van het digitale vaccininatie-ID is om mensen te dwingen elk komend vaccin te aanvaarden, zodat ze steeds meer gevaarlijke stoffen in de mensheid kunnen injecteren. Alleen die mensen die zich steeds opnieuw laten vaccineren, zullen vrij kunnen bewegen.

Begrijp je nu waarom meer dan 500 artsen uit Duitsland, 600 artsen uit Spanje, duizenden medische deskundigen uit de VS en nog veel meer uit de hele wereld deze pandemie een ‘wereldwijde misdaad’ noemen? 

Leiders van de katholieke kerk
waarschuwen de mensheid


Een aartsbisschop en enkele kardinalen van de rooms-katholieke kerk schreven een brief aan de mensheid, om ons te waarschuwen voor globale tirannie onder het mom van Covid-19. Dit is een uittreksel van deze historische boodschap, die in vele talen is vertaald en naar leiders over de hele wereld is gestuurd. (20)

We hebben reden om aan te nemen dat er, op basis van officiële gegevens over de incidentie van de epidemie in relatie tot het aantal sterfgevallen, machten zijn die geïnteresseerd zijn in het creëren van paniek onder de wereldbevolking met als enig doel het permanent opleggen van onaanvaardbare vormen van vrijheidsbeperking, het controleren van mensen en het volgen van hun verplaatsingen. Het opleggen van deze onliberale maatregelen is een verontrustende opmaat naar de realisatie van een wereldregering die buiten elke controle valt.

Schwab legde zijn plannen al uitgebreid uit in zijn drie boeken
• ‘The Fourth Industrial Revolution’
• ‘Shaping the Future of the Fourth Industrial Revolution: A Guide to Building a Better World’
• ‘Covid-19: The Great Reset.’
Desondanks denken de meeste mensen nog steeds dat het desinformatie of een complottheorie als je hen erop wijst dat alles wat er nu gebeurt, reeds lang van tevoren gepland is.

PLANDEMIC REP VS FAKE STAATS MEDIA : https://youtu.be/RRllLQi5UX4
Kabinet maakt meer kapot dan je lief is : https://youtu.be/9KcvHLSaqh4
Politiek Den Haag – Waarom liegen jullie : https://youtu.be/zx6h6lcjS9w
De grote reset – De feiten in één oogopslag : https://youtu.be/FvM1v_jt6AY
BRON : https://twitter.com/Wim04789402/status/1346556493076852738

Download hier het boek van Klaus Schwab:
https://straight2point.info/wp-content/uploads/2020/08/COVID-19_-The-Great-Reset-Klaus-Schwab.pdf


https://winteroak.org.uk/2020/10/05/klaus-schwab-and-his-great-fascist-reset/amp/