Wat artsen zeggen

Steeds meer artsen organiseren zich tegen de desastreuze corona-maatregelen. Onderstaand noemen we slechts een aantal voorbeelden. In landen over de hele wereld bestaan vergelijkbare grote groepen van medische deskundigen.
Klik hier voor nog meer wereldwijde intiatieven.

Nederland

In Nederland is er de Stichting Artsen Covid Collectief: artsencollectief.nl.

Al meer dan duizend artsen en medisch professionals in Nederland maken zich ernstige zorgen over de vèrstrekkende medische en maatschappelijke gevolgen van de nieuwe maatregelen tegen Covid-19. Zij zien dat de generieke maatregelen ten koste gaan van de algehele volksgezondheid, terwijl Covid juist heel gericht met zogenoemde ‘focused protection’ zou kunnen worden aangepakt.

Ook zien zij dat de maatschappelijke gevolgen van  maatregelen juist degenen raken die door omstandigheden en leefstijl al vatbaarder zijn voor besmetting met het nieuwe corona-virus. De stichting gaat uit van zelfbeschikkingsrecht en behoud van lichamelijke integriteit als fundamentele waarden.

Frankrijk

Een collectief van 30.000 artsen, 30.000 andere gezondheidsspecialisten en 100.000 burgers hebben bij de regering een resolutie ingediend om de noodtoestand op te heffen en de lockdown maatregelen af te schaffen. Er bestaat immers geen enkel wetenschappelijk draagvlak meer.

Onze collega’s van Docs4opendabate konden eerder al op een mooi succes rekenen. Hun initiatief werd ondertekend door 700 artsen, door 2329 medisch geschoolde gezondheidsprofessionals en 17909 burgers. https://docs4opendebate.be/

Duitsland

Een groep van meer dan 500 artsen in Duitsland, genaamd ‘Ärzte für Aufklärung‘, heeft tijdens een nationale persconferentie een schokkende verklaring afgelegd:

‘De Corona-paniek is een toneelstuk. Het is oplichterij. Zwendel. Het is hoog tijd dat we begrijpen dat we in het midden van een wereldwijde misdaad zitten.’

Deze grote medische groep publiceert wekelijks een krant op 500.000 exemplaren, om het publiek te informeren over het massale bedrog in de reguliere media. De ‘Artsen voor Informatie’ worden gesteund door meer dan zesduizend professionals en deskundigen.

Voor meer informatie: ärzte-für-aufklärung.de

Engeland

In Engeland hebben 3 professoren in de geneeskunde op 4 oktober 2020 de ‘Great Barrington Declaration’ opgesteld. Een wereldwijde petitie met hun statement:

“Als epidemiologen van infectieziekten en volksgezondheidswetenschappers maken we ons grote zorgen over de schadelijke gevolgen voor de lichamelijke en geestelijke gezondheid welke worden veroorzaakt door het huidige COVID-19 beleid, en adviseren we een benadering genaamd ‘gerichte bescherming’.”

Meteen al in de eerste 4 dagen hebben 4,700 medische en volksgezondheidswetenschappers, 8,838 artsen en 123,298 leden van het grote publiek The Great Barrington Declaration ondertekend.
Je kunt deze petitie tekenen op: gbdeclaration.org

Verenigde Staten

In de VS hebben een groep artsen in het veld, die dagelijks patiënten zien, zich verenigd in America’s Frontline Doctors en gaven een persconferentie die ondertussen al miljoenen keren werd bekeken. Een must see.
https://americasfrontlinedoctorsummit.com/
https://www.xandernieuws.net/algemeen/groep-artsen-vs-komt-in-verzet-facebook-bant-hun-17-miljoen-keer-bekeken-video/

Wereldwijd

Dokters en gezondheidsprofesionals van over de hele wereld verenigen zich in de ‘World Doctors Alliance‘ om hun ervaringen te delen en zo de lockdowns en schadelijke gerelateerde Covid-19 maatregelen te beëindigen. Ze pleiten voor een herstel van de universele gezondheidsbepalingen met psychologisch en fysiek welzijn voor de hele mensheid.
Ze stelden een open brief op, gericht naar de Britse regering, de regeringen van de gehele wereld en alle wereldburgers.
www.worlddoctorsalliance.com

Spanje

In Spanje heeft een groep van 600 artsen met de naam ‘Artsen voor de Waarheid’ tijdens een persconferentie een soortgelijke verklaring afgelegd.

‘Covid-19 is een valse pandemie die voor politieke doeleinden is gecreëerd. Dit is een werelddictatuur met een medisch excuus.
We dringen er bij de artsen, de media en de politieke autoriteiten op aan om deze criminele operatie te stoppen, door de waarheid te verspreiden.’

België

Artsen Voor Vrijheid is een neutrale, onafhankelijke organisatie die getuigenissen verzamelt van artsen en specialisten, zorgpersoneel en verpleegkundigen, wetenschappers en laboranten, patiënten en hun familie, zelfstandigen, werknemers en ouders. Artsen Voor Vrijheid biedt een platform en klankbord aan 700 artsen die de maatregelen kritisch benaderen.
Daarnaast bieden ze een overzicht van actuele informatie komende van andere bronnen rond de corona crisis.